1 dags intensivt mindfulness kursus, 29. maj 2016

Det canadiske politi gør det. Hjerneforsker Troels W. Kjær gør det. Ellen Hillingsøe gør det. Christian Stadil gør det. Jeg gør det…. Dyrker mindfulness… Vil du gøre det? Vi følger op på successen med endnu et intensivt kursus. Skal du være med?

takeabreak

Ønsker du at gøre op med en hverdag på speed? En hverdag hvor du hele tiden halter bagefter og aldrig rigtigt når i mål? Hvor tanker om alt det, du ikke når – og alt det, du synes, du bør og skal nå, står i vejen for din trivsel. Så giv dig selv denne mulighed – én gang for alle – for at få den hverdag, der virker for DIG.

På dette 1 dags intensive mindfulnesskursus har vi sammensat en koncentreret “Maggi” terning af mindfulnessøvelser. Vi deler rundhåndet ud af vigtig, dokumenteret viden og redskaber samt egne erfaringer, som vi lover, vil ændre din hverdag!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE:

“Kurset har givet mig en god indsigt i mindfulness og enkle øvelser til at komme i gang. Jeg er med kursets øvelser blevet opmærksom på at selv enkle ting kan gøre en forskel” Line

“I er dygtige sammen og det mærkes at I brænder for emnet og har masser at viden, som formidles glimerende. Jeg følte mig faktisk mindful da kurset sluttede og ikke spor træt” Gitte

“Det var en lærerig dag for mig, som jeg tit er vendt tilbage til i tankerne. Jeg synes, I supplerede hinanden rigtigt godt. I bruger lidt forskellige ord og det er super. Man kan mærke, at I har det godt sammen, det virker trygt og rart. Det var supergodt med så mange facts om målinger og undersøgelser. God stemning, hvor I fik skabt et rum, hvor vi havde lyst til at dele vores tanker med hinanden.” Mette

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

KURSET ER FOR DIG, DER ØNSKER AT:

• Finde mere ro og balance i hverdagen
• Opleve øget overskud og energi
• Træffe beslutninger, der er sunde for dig
• Sætte de nødvendige grænser
• Forebygge stress og bekymring
• Få redskaber til allerede eksisterende stress
• Give dit liv en vitaminindsprøjtning

Kurset er for nybegyndere, let øvede eller dig, der har brug for at genopfriske din viden og øvelser i mindfulness.

DET FÅR DU UD AF AT DELTAGE:

• Et energiboost til din hverdag
• Mere balance – mindre uro
• At kunne slå autopiloten fra
• Træne dig selv i at blive nærværende
• Mærke din krop og observere dine tanker
• Lære at styre tankerne, så de ikke styrer dig
• Mere selvværd og større accept af hele dig
• En sund relation til andre og dig selv
• Øget selvindsigt
• Indføring i brug af mindfulness i hverdagen
• Mere ro, mindre stress

Dagen vil byde på en vekslen mellem teori og øvelser i bevidst nærvær, fokus og opmærksomhed, åndedræt og meditation. Øvelserne sigter på at skabe balance og stabilitet i krop og sind. Fortsætter du træningen derhjemme, vil du blive bedre til at håndtere selvkritik og være venlig overfor dig selv.

På kurset berører vi også kort stress og hvordan mindfulness kan hjælpe med forebyggelse og håndtering af stresssymptomer. Alle deltagere vil få kursusmateriale og øvelser med hjem, så du har det, du skal bruge for at kunne fortsætte derhjemme.

FORSKNINGEN TALER SIT TYDELIGE SPROG:

Mindfulness er et af de mest effektive redskaber til at forebygge og håndtere stress, angst, depression og bekymringer. Derudover giver mindfulness også større glæde og ro i livet. Det er faktisk bevist!

At kunne være med dine tanker uden at blive “kapret” af dem. Mindfulness optræner evnen til at acceptere vanskelige tanker og følelser, så de får plads og anerkendes uden at æde din energi. Mindfulness træner evnen til at observere tanker og følelser som foranderlige tilstande. Mindfulness træning påvirker de områder i hjernen, der vedrører koncentration, kreativitet, glæde og stress. Det betyder, at med mindfulness træning åbnes mere op for de positive ting i livet.

At kunne håndtere sine tanker og følelser på en hensigtsmæssig måde, gør det nemmere at træffe de rigtige valg i livet – og opnå øget livskvalitet generelt.

Mindfulness er ikke hokus pokus. Mindfulness er ikke svært. Mindfulness er ikke tidskrævende. Alt det, vil du mærke på egen krop. Kurset kræver ingen forudsætninger udover åbenhed og nysgerrighed. Alle kan være med.

TID OG STED

Dato: Søndag den 29. maj 2016
Tid: Kl. 11:00 – 16:00
Sted: Englegårdens Helsecenter, Glimvej 7, Glim, 4000 Roskilde

FORPLEJNING:
Kaffe/the, vand og lette snacks

Det er SÅ vigtigt for livsglæden og livskvaliteten at finde ro og balance i hverdagen, og vi ønsker at gøre det tilgængeligt for alle. Derfor tilbyder vi det til en særlig billig pris.

NORMALPRISEN ER: Kr. 995,-
Tilgængelig for alle NY PRIS TIL DIG: Kr. 595,-
Helt vildt billig *EARLY BIRD PRIS: Kr. 395,-

JA, JA. JEG SKAL HELT SIKKERT MED. TILMELD MIG NU!

*Hvis du tilmelder dig kurset senest den 10. maj 2016.
Prisen er pr. person og inkluderer let forplejning og materialer.

Der er begrænsede antal pladser, så tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Vi tilbyder også at lave skønne gavekort, hvis du har lyst til at give et energiboost til én du holder af.

Kurset holdes i de skønneste mindfulde omgivelser med natur, ro og luft på Englegården lige udenfor Roskilde.

Skal en af pladserne være din? Køb din billet her.

UNDERVISERE:

Lone pozeLone Steiness, www.powerfulmind.dk:
Uddannet instruktør i mindfulness, meditation og anerkendende metode hos Henning Daverne. Kombineret med uddannelser indenfor erhvervspsykologi, pædagogik, ledelse og kommunikation og dertilhørende erfaring, arbejder Lone med personlig udvikling, mønsterbrydning, grænser, selvværd, trivsel, kreativitet og kommunikation. Lone har praktiseret mindfulness i flere år både i indland og udland og undervist en lang række børn og voksne i teknikkerne. Lone er desuden billedkunstner. Læs mere om Lone (mig, sagde hunden) her på siden.

Kontakt Lone på 51516569 eller ls@powerfulmind.dk

LenaLena Jørgensen, www.mindsatworkd.dk:
Uddannet mindfulnessinstruktør hos At Work og Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) basisforløb ved Det Danske Institut for Stress, stresscoach hos Erhvervspsykolog Majken Matzau samt business & life coach hos Sofia Manning. Lena arbejder med personlig udvikling, selvværd, trivsel i privat- og arbejdslivet , arbejdsglæde, karrierecoaching, stressforebyggelse, stresshåndtering, pårørende til stressramt samt livet efter stress. Lena har gennemført flere holdforløb i mindfulness og stresshåndtering. Kontakt Lena på 20103704 eller lj@mindsatwork.dk