Foredrag: Mindfulness, bevidsthed og nærvær

Din vej til den mest kraftfulde udgave af dig.

Stress. Pres. Udbrændthed. Modløshed. Manglende energi. Blokeringer. Angst. Tankemylder. Søvnbesvær. Fortsæt selv listen af tilstande, der gør det svært at have det godt. Vi mødes alle af udfordringer i livet. Afhængig af, hvordan vi håndterer dem, kan vi spænde ben for os selv eller hele os selv med bevidsthed og nærvær. 

life-after-winning-green-card-lottery

Med afsæt i en personlig rejse fra kraftløs til kraftfuld sætter Powerful Mind denne aften fokus på, hvordan du kan blive den mest kraftfulde udgave af dig selv med mindfulness, bevidsthed og nærvær som kerneredskaber. Alt sammen noget, du selv har lige ved hånden. Du skal bare lære at bruge det, så du kan blive POWERFUL.

Er du klar til at få mere POWER?

Om Powerful Mind:
Powerful Mind brænder for at få dig til at vokse og trives. Trives i dit privatliv, dit arbejdsliv, dit følelsesliv.  Det sker gennem arbejde med din bevidsthed, din krop og dine tanker, så du bliver dit eget stærkeste redskab til at fremme din trivsel. Vi træner din opmærksomhedsmuskel stor, stærk og spændstig, så det er dig, der styrer dine tanker, og ikke dine tanker, der styrer dig. Det frigør den kraft, kreativitet, muligheder og nærvær der findes, når du tillader dig selv at være fuldt til stede i nuet på en accepterende, ikke-dømmende måde. Når du oplever dig selv som helt ok. Ja, faktisk perfekt!

Powerful Minds ild brænder gennem mindfulness insttruktør Lone Steiness, som bruger sig selv og sin egen personlige erfaring som afsæt for forståelsen af kroppen og sindets betydning for det hele menneske såvel i privatlivet som i arbejdslivet. Hun har selv taget en personlig rejse af en bumlet vej som mønsterbryder ud af en børneflok på 7, et liv med karrierejob i et stærkt konkurrencebetonet miljø, nedbrud og tilbagetrækning med alvorlig stress, en indre udviklingsrejse med selvreflektion, indsigter og udsigter til et ganske anderledes liv med energi, overskud, personlig omsorg og accept – og ikke mindst lysten til at dele ud af det hele. Læs også mere om Lone og hvad andre siger. Følg også bloggen på Lev Lykkeligt eller bevidsthedsskabende input på Facebook.