Dit mentale fitnesscenter – mindfulness formiddagshold

254H (2)Mindfulness holdtræning. Kom i dit mentale fitnesscenter og træn på formiddagshold med intensiv fokuseret træning.

Mange har stort fokus på at styrke de fysiske muskler og går til styrketræning, fitness, zumba, crosstræning, gymnastik, løb. Al mulig forskellig træning for at styrke de fysiske muskler og være smidige. Dit sind har brug for det samme! At være stærk og smidig, så du bedre håndterer hverdagens udfordringer.

Har du svært ved at finde ro? Er du fyldt med tanker, som kører i ring? Har du svært ved at mærke din krop? Mindfulness er træning af bevidst nærvær, som mindsker stress og øger trivsel og velvære. Det kan trænes gennem sanse-, krop- og åndedrætsøvelser, meditation og fokus.

Mindfulness mental fitness træning er for dig, der:
• allerede har haft stress inde på livet
• ikke er ramt, men ønsker værktøjer til at håndtere begyndende stress
• gerne vil styrke dit mentale helbred
• har brug for mere overskud, ro og balance i livet
• kender til mindfulness
• er helt ny i mindfulnessverdenen

Mindfulness træning er for alle. Det kræver ingen forkundskaber. Du behøver ikke at kende til mindfulness eller meditation. Det er ikke svært. Det er ikke krævende. Det er ikke hokus- pokus.

Som noget helt særligt træner vi på små eksklusive hold med få deltagere. Det giver særlig plads til ro og nærvær for dig, som har svært ved store grupper.

Holdtræning hjælper dig til at holde fast i mindfulness i hverdagen. En ugentlig guidet træning holder dig på sporet.

Ved hver time gives en kort intro til dagens meditation, hvorefter jeg guider gennem sanse og åndedrætsøvelser, samt efterfølgende meditation med specifikt fokus. Hver time er forskellig. Vi bruger ikke tid på teori, men går direkte til praktiske øvelser. Det er intensiv fokuseret træning.

Træningen foregår på Englegården lige udenfor Roskilde, hvor naturen og roen hjælper dig på vej til en mindful tilgang.

Vi træner hver torsdag kl. 10:00-11:00. Vi træner følgende datoer:
31. marts
7. april, 14. april, 21. april, 28. april
12. maj, 19. maj, 26. maj
2. juni, 9. juni, 16. juni, 23. juni

Pris: 75 kr. pr gang
Du kan komme hver torsdag eller blot, når du har lyst og brug for det. Det er vigtigt at du tilmelder dig hver gang, da der er få pladser.

TILMELDING
Send en besked til ls@powerfulmind.dk eller 51516569 for tilmelding hver gang. Betal med mobilepay, SWIPP eller kontant.

Mød gerne op i afslappet tøj, der føles behageligt for kroppen. Der vil være måtter, stole, tæpper og vand i lokalet.

Hvis du har brug for mere viden og teori, forskning og forståelse af STRESS og hvad det gør ved dig og din krop, anbefaler jeg dig at følge 6 ugers Mindfulness og stresshåndteringsforløb hos min samarbejdspartner Lena Jørgensen, www.mindsatwork.dk (opstart 7. april). Forløbet går i dybden og giver dig masser af redskaber og viden til at tage hånd om stress.