Dybdeafspænding

Slip gamle mønstre og stressfyldte tanker. Giv dig selv ro og omsorg med dybdeafspænding, der afstresser og skaber balance i dit energisystem.

En meget afstressende, behagelig og rolig oplevelse. Under hele behandlingen ligger du fuldt påklædt og afslappet under et tæppe på massagebriksen. Dit energisystem hjælpes tilbage i naturlig balance gennem lette tryk og stræk på en række energibaner og energipunkter i hovedbunden. Derved falder hjernebølgerne til ro, og du kan frigøre gamle tanker, følelser og overbevisninger.

Dybdeafspænding hjælper travlhed, stress og tankemylder ud af systemet, og du opnår fornyet energi, ro i hovedet, samtidig med afspænding af kroppen.

Behandlingen er specielt virkningsfuld ved:

  • Stress
  • Angst
  • Tankemylder
  • Søvnproblemer
  • Energiforladthed
  • Opmærksomhedsforstyrrelser
  • Lavt selvværd
  • Højt konfliktniveau

Er du stressramt og får fx behandling med kognitiv terapi, mindfulness og lignende, støtter dybdeafspænding rigtig godt op om stressbehandling og bevidsthedstræning. Dybdeafspænding benytter Access BARS teknikker.

ULTIMATIV VELVÆRE: KOMBINATIONSBEHANDLING MED MASSAGE

Du kan kombinere behandlingen med dybdeafspændingteknikker med velværemassage (ryg, nakke, skuldre og hovedbund). Her får du det bedste af BARS tryk behandling, som giver kontakt til din krop og sansninger indefra, samt kontakt med din krop udefra med massage. Begge dele med en blid og afslappende tilgang. En kombi behandling indeholder ½ time af hver.


“Jeg kan varmt anbefale Lone Steiness. Min “oplevelse” hos Lone var 1/2 time Bars og 1/2 time velværende massage. Lokalerne er smukke og beliggenheden idyllisk. Der gik ikke mange minutter fra Lone gik i gang før jeg slappede utrolig dejligt af. Svært at beskrive hvordan, men jeg kan kun sige det virker. Det gav mig en ro og balance som jeg tog med mig hjem. Lone kom efter min behandling med gode råd omkring vejr trækning mv. Jeg følte mig tryg og i gode hænder. Mine varmeste anbefalinger til både BARS og massagebehandling. ” Hanne Kuld


 

EFFEKTIV FORLØSNING: KOMBINATIONSBEHANDLING MED ÅNDEDRÆTSTEKNIKKER

Den mest effektive behandling til forløsning af indre og ydre spændinger er BARS tryk behandling kombineret med super effektive åndedrætsøvelser, der forløser spændinger forårsaget af følelser og tanker. Gennem kontakt til din krop og dens sansninger med BARS, hjælper jeg dig til at slippe spændinger ved at guide dig til at bruge dit åndedræt.


”Min varmeste anbefaling til Lone, som jeg har været i et forløb hos. Lone er unik med hendes BARS behandling og åndedrætsøvelser, og meget dybdegående spørgsmål, som sætter tingene i et nyt perspektiv. Lone er knivskarp og har stor viden indenfor personlig udvikling. Efter første behandling fik jeg arbejdet med min indre power via åndedrætsøvelser med kæmpe effekt. Som coach og dermed vant til at arbejde med menneskers udvikling kan jeg kun anbefale Lones behandling, som er blid, respektfuld og enormt powerful, og åndedrætsøvelser skal man bestemt ikke underkende virkningen af. Jeg har følt mig i så trygge hænder hos Lone, fordi hun udstråler omsorg, nærvær og har rigtig stor kompetence indenfor sit felt.” Anette


♥ Alle behandlinger tager udgangspunkt i dine behov ♥