Foredrag: Dealing is healing

Bevidsthed er dit mest kraftfulde redskab.

Negative følelser, tristhed og frygt sluger energi. Masser af energi. Vi forsøger at kon-trollere energien med undvigelse og flugt fra følelserne. Fra os selv. En overlevelses-mekanisme, som vi tror, er vejen til ro og velvære. Men det sluger mere energi! Og skaber afstand til os selv! Derfor når du ”dealer” med dine følelser, ”healer” du dig selv.

heal me

Dealing is healing foredraget sætter fokus på, hvordan du kan højne din energi og hele dig selv ved at bruge bevidsthed som redskab. Bevidsthed om følelser og mønstre. Negative følelser mødes bedst med accept og omsorg. Hvis vi ignorerer dem, ignorer vi os selv. Det fantastiske er, at bevidsthed (eller opmærksomhed) er en muskel, der kan trænes. Og du behøver ikke et fitness abonnement og smart træningsudstyr. Du ejer det selv. Du skal bare lære at bruge det, så du kan heale dig selv.

Vil du eje kraften til at heale dig selv?

 

Om Powerful Mind:
Powerful Mind brænder for at få dig til at vokse og trives. Trives i dit privatliv, dit arbejdsliv, dit følelsesliv.  Det sker gennem arbejde med din bevidsthed, din krop og dine tanker, så du bliver dit eget stærkeste redskab til at fremme din trivsel. Vi træner din opmærksomhedsmuskel stor, stærk og spændstig, så det er dig, der styrer dine tanker, og ikke dine tanker, der styrer dig. Det frigør den kraft, kreativitet, muligheder og nærvær der findes, når du tillader dig selv at være fuldt til stede i nuet på en accepterende, ikke-dømmende måde. Når du oplever dig selv som helt ok. Ja, faktisk perfekt!

Powerful Minds ild brænder gennem trivsel og mindfulness coach Lone Steiness, som bruger sig selv og sin egen personlige erfaring som afsæt for forståelsen af kroppen og sindets betydning for det hele menneske såvel i privatlivet som i arbejdslivet. Hun har selv taget en personlig rejse af en bumpet vej som mønsterbryder ud af en børneflok på 7, et liv med karrierejob i et stærkt konkurrencebetonet miljø, nedbrud og tilbagetrækning med alvorlig stress, en indre udviklingsrejse med selvreflektion, indsigter og udsigter til et ganske anderledes liv med energi, overskud, personlig omsorg og accept – og ikke mindst lysten til at dele ud af det hele. Læs også mere om Lone og hvad andre siger. Følg også bloggen på Lev Lykkeligt eller bevidsthedsskabende input på Facebook.