Mind U partners – et strategisk samarbejde

you2We mind you at Mind U Partners. Din trivsel er på vores agenda!

Mind U partners er et strategisk samarbejde mellem Powerful Mind og Mindsatwork.  Vi samarbejder fordi vi er knaldgode hver for sig, men endnu bedre sammen. Det er godt for os. Det er godt for dig.

Mere formelt er det forretningsmæssige formål med samarbejdet at udvide, komplementere og supportere hinandens kompetencer og netværk. Vi er nemlig begge to optagede af at hjælpe virksomheder og private med:

  • at skabe trivsel og arbejdsglæde
  • håndtere stress og skabe balance i både arbejdslivet og privatlivet
  • finde energien og skabe ro bl.a. med mindfulness
  • understøtte din personlige udviklingsprocess med coaching, redskaber og teknikker, der favner dig lige der, hvor du er

virksomhed
Dét samarbejder vi om – virksomheder og organisationer

 

person2Dét samarbejder vi om – private

 

Og helt privat – når vi nu arbejder med arbejdsglæde og trivsel – er det da ikke nogen hemmelig at vi er med til at skabe hinandens arbejdsglæde. En af de vigtigste ingredienser er nemlig relationer. Og det er lige så vigtigt for os, som for dig! På Musicon i Roskilde deler vi kontor og har sammen skabt en powerful oase, hvor vi kan være kreative, udvikle og afvikle aktiviteter og coaching. Det er et makkerskab, der gør os glade i låget. Det giver al den energi, vi har brug for, for at sparke r*v.

Hvem er vi?

LenaMindsatwork – Lena Jørgensen
Lena evner til at møde dig der, hvor du er, og sætte lys og ord på det, der nu engang er din virkelighed. Med mange års erhvervserfaring i HR funtioner, har hun arbejdet med at sikre god trivsel hos ledere og medarbejdere. Hun er uddannet stresscoach, life- og businesscoach, mindfulnessinstruktør og brænder for at være den støttende hånd, der bringer mennesker videre i livet .Læs mere om Mindsatwork eller se Lenas fulde profil på LinkedIn.

 Lone ny 2

Powerful Mind – Lone Steiness
Lone brænder for at få dig til at vokse og trives. Trives i dit privatliv, dit arbejdsliv, dit følelsesliv.  Det sker med fokus på din bevidsthed, din krop og dine tanker. Lone bruger sin uddannelse og erfaring indenfor psykologi, pædagogik, ledelse, trivsel, kommunikation og mindfulness som afsæt. Ligesom hendes egen personlige rejse gennem mønsterbrydning, karrierejob og konkurrencemiljø, stressnedbrud og heling giver værdifulde input. Læs mere om Powerful Mind, hvad andre siger eller se Lones fulde profil på LinkedIn.