Din nærværscoach

Jeg er Lone Steiness, grundlægger og ejer af Powerful Mind. Jeg er uddannet instruktør i mindfulness og meditation hos meditationseksperten Henning Daverne, og har undervist og coachet en lang række børn og voksne i mindfulnessforløb.

Jeg har arbejdet med trivsel og selvudvikling både i organisationer og med det enkelte menneske. Min egen rejse, en bred faglig forståelsesramme og erfaring, giver den dybde, empati og indsigt, der kan være en hjælpende hånd på andres rejse.

Læs også: Det siger andre

Jeg har praktiseret meditation og mindfulness i en række år, og været der, hvor meget af det har sin rod; i Nepal og i buddistisk kloster. Uden selv at dyrke en bestemt trosretning. Jeg har masser af både personlig og professionel erfaring at arbejde ud fra i forståelse for kroppen og sindets betydning for det hele menneske såvel i privatlivet som i arbejdslivet.

Mindfulness og meditation er ikke noget hokus pokus. Alle kan være med! Det er ikke knyttet til en speciel trosretning, blot troen på dig selv og din indre power. Mindfulness og meditation træner opmærksomhedsmusklen og dermed tilstedeværelse i nuet. Det er den mest effektive måde at være i livet på, som er essentiel i hverdagens prioriterings-øjeblikke. For hvis ikke du er til stede dér, hvem er det så, der træffer beslutningerne?

Jeg er herudover uddannet indenfor kommunikation, marketing, erhvervspsykologi, ledelse og pædagogik, som giver et fantastisk udgangspunkt for motivation, støtte og formidling. Med den baggrund har jeg i mere end 17 år arbejdet med forandring af processer, strukturer, produkter, kommunikation….og mennesker. Jeg har selv prøvet at være alvorlig syg med stress og bruge både mindfulness og selvværdsstræning som værktøjer til at rejse mig igen.  Jeg har haft min hverdag i stærkt konkurrence-betonede miljøer som finans- og mobilbranchen, og kender derfor alt til de udfordrende miljøer, medarbejdere kan være i. Se mit fulde CV på LinkedIn.

Det siger andre om mit arbejde og min tilgang til mennesker.