GRATIS Webinar: Kom hjem til dig selv

Efter 10 dages stilhed, hvad sker der så? eller….

Alene sammen med andre. Kan man være det?

Ja, alene med dine tanker og følelser. Ingen stimulanser, intet netværk, ingen bøger, ingen mentale flugtveje. Lyder det som fængsel eller frihed?

Jeg har udfordret mig selv med 10 dages Vipassana meditation i den svenske skov. Vipassana kaldes indsigtsmeditation eller selviagttagelse. En måde at komme hjem til mig selv på.

Jeg skal være alene sammen med andre. Dvs. vi må ikke snakke eller udveksle erfaringer. Ingen inviterende blikke, stimulerende påklædning o.l. Vi skal meditere og se på os selv på indersiden. Det beskrives som en renselsesproces, der løser spændinger op på det dybere plan.

Det lyder udfordrende! Tilmeld mig for jeg skal vide det hele….

Jeg drager afsted den 3. juni og vender tilbage til dig og skærmen 10 dage senere. Jeg er sikker på, at der sker ting og sager på indersiden, når der ikke er noget sted at flygte hen eller noget at aflede de krævende tanker med. Men bliver jeg mon “ren”? Bliver jeg renset for det selv-dømmende i mig? Det krævende i mig? Finder jeg ro med mig selv og det som er? Både det gode og det udfordrende?

Tilmeld mig, så jeg kan få alle svarene og lad mig lære af det.

Jeg deler alle mine oplevelser mandag den 22. juni kl. 20-21 på webinaret, hvor jeg samtidig giver dig masser af input til at skabe din egen indre ro og accept. Alt det, der giver indsigter og udsigter for dig, og sender dig helt hjem til dig selv.

Giv mig alle dine tips. Jeg er klar mandag den 22. juni kl. 20-21!

Er du nysgerrig så læs mere om Vipassana Meditation her.
Hmmm….tænker du måske. Hvad er så lige et webinar?
Ja, det er faktisk den nemmeste – og nogle vil mene den fedeste -måde at gå til foredrag på. Du sidder blot hjemme i din stue, på dit kontor, hos din veninde eller hvor du har lyst til at være. Klar med kaffen. Åbner din Ipad eller PC. Går på nettet og klikker på det link, jeg har sendt dig lige før den 22. juni. Her mødes vi. Jeg snakker, du kan stille spørgsmål.