1 dags intensiv mindfulnesskursus

Kick start 2016 med 1 dags intensiv mindfulnesskursus

Meditation 16Forskningen taler sit tydelige sprog: Mindfulness er et af de mest effektive redskaber til at forebygge og håndtere stress, angst, depression og bekymringer. Derudover giver mindfulness også større glæde og ro i livet. Det er faktisk bevist!

Mindfulness er et kraftfuldt værktøj til at undgå at reagere blindt på tanker og følelser og derved blive “kapret” af dem. Mindfulness optræner evnen til at acceptere vanskelige tanker og følelser, så de får plads og anerkendes uden at æde din energi. Mindfulness træner evnen til at observere tanker og følelser som foranderlige tilstande. Mindfulness træning påvirker de områder i hjernen, der vedrører koncentration, kreativitet, glæde og stress. Det betyder, at med mindfulness træning åbnes mere op for de positive ting i livet.

At kunne håndtere sine tanker og følelser på en hensigtsmæssig måde, gør det nemmere at træffe de rigtige valg i livet – og opnå øget livskvalitet generelt.

Ja, selvfølgelig skal jeg give mig selv et kick start på 2016. Tilmeld mig nu!

Det får du ud af at deltage

På denne dag træner vi mindfulness gennem mentale øvelser med åndedræt, krop og sind, hvor vi øger opmærksomheden og bliver bevidst nærværende. Du får en koncentreret ”Maggi”-terning af mindfulnesstræning og snust til en række forskellige øvelser med baggrundsmateriale og forståelse.

Kurset har fokus på enkle og korte øvelser, som nemt kan overføres til din dagligdag, så du vil være i stand til at praktisere mindfulness hjemme hos dig selv bagefter.

Dagen vil byde på en vekslen mellem teori og øvelser i bevidst nærvær, fokus og opmærksomhed, åndedræt og meditation.

Med mindfulness vil du blive bedre til at slappe af og træffe beslutninger. Øvelserne sigter på at skabe balance og stabilitet i krop og sind. Fortsætter du træningen derhjemme, vil du blive bedre til at håndtere selvkritik og være venlig overfor dig selv.

På kurset vil du også få indblik i stress, og hvordan mindfulness kan hjælpe med håndtering af stresssymptomer. Alle deltagere vil få kursusmateriale og øvelser med hjem, så du har det, du skal bruge for at kunne fortsætte derhjemme.

Mindfulness er ikke hokus pokus. Mindfulness er ikke svært. Mindfulness er ikke tidskrævende. Alt det, vil du mærke på egen krop. Kurset kræver ingen forudsætninger udover åbenhed og nysgerrighed. Alle kan være med.

Der er alt det jeg skal bruge. Jeg er klar!

Tid og sted

Dato: søndag den 10. januar 2016
Tid: 11:00-16:00
Sted: Musiconhuset, Rabalderstræde 1, Roskilde

Forplejning

Kaffe/the, vand og lette snacks.

Kurset er for dig, der….

….ønsker at forebygge stress og bekymring
….ønsker at få redskaber til allerede eksisterende stress
….ønsker at finde ro og balance i hverdagen
….ønsker at give dit liv en vitaminindsprøjtning

Pris 995,- kr incl let forplejning og materialer
LAST MINUTE 600,- kr
Der er begrænsede antal pladser, så tilmelding efter først-til-mølle princip.

Vi tilbyder også at lave skønne gavekort, hvis du har lyst til at give et energiboost til én du holder af.

Jeg er ikke i tvivl. Jeg kender mindst én, der skal være med!

Undervisere

Lone Steiness, Powerful Mind: Uddannet instruktør i mindfulness, meditation og anerkendende metode hos Henning Daverne. Kombineret med uddannelser indenfor erhvervspsykologi, pædagogik, ledelse og kommunikation og dertilhørende erfaring, arbejder Lone med med personlig udvikling, mønsterbrydning, selvværd, trivsel, kreativitet og kommunikation. Lone har praktiseret mindfulness i flere år både i indland og udland og undervist en lang række børn og voksne i teknikkerne. Lone er desuden billedkunstner.

Kontakt Lone på 51516569 eller ls@powerfulmind.dk

Lena Jørgensen, Mindsatwork: Uddannet mindfulnessinstruktør hos At Work og Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) basisforløb ved Det Danske Institut for Stress, stresscoach hos Erhvervspsykolog Majken Matzau samt business & life coach hos Sofia Manning. Lena har gennemført flere holdforløb i mindfulness og stresshåndtering. Lena arbejder desuden med personlig udvikling, arbejdsglæde, karrierecoaching og stresshåndtering.

Kontakt Lena på 20103704 eller lj@mindsatwork.dk