Om Powerful Mind

powerful mindPowerful Mind har en vision om at understøtte og dyrke personlig og organisatorisk trivsel og udvikling. Det sker ved at arbejde med både krop og sind gennem foredrag og events, workshops, personlige udviklingsforløb, individuel coaching og mind mentoring. Det kan skabe vejen væk fra stress, lavt selvværd, manglende energi og mistrivsel til ro, arbejdsglæde og masser af energi. En af grundstenene i arbejdet er mindfulness teknikker og principper suppleret med kreativitet, selvværd- og trivselsværktøjer.

Mit navn er Lone Steiness. Jeg er Powerful Minds trivsel og nærværscoach. Derudover er jeg billedkunstner og sidder som ressourceperson, rådgiver og foredragsholder i panelet hos Event og Date. Læs også, hvad andre siger om mit arbejde og tilgang til mennesker.

Powerful Mind har indgået et strategisk samarbejde med Mindsatwork, som i fællesskab udvikler og tilbyder foredrag, workshops, forløb og coaching til virksomheder og private. Læs mere om Mind U Partners.

Powerful Mind formidler desuden Howdy App’en til virksomheder. App’en er udviklet af Worklife Baromenter i samarbejde med Psykiatrifonden og kan være med til at tracke stress-signaler hos medarbejdere og tage hånd om det, før det bliver alvorligt.

Hør mere i videoen her: