Jeg er perfekt – forløbet

Nej, det er ikke en fejl i overskriften. Du – dig der læser dette – du er helt perfekt. Lige som du skal være! Ja, det er sandt! PERFEKT!

perfect

 

Føles det ikke sådan? Er du hård ved dig selv i hverdagen? Taler du ikke kærligt til dig selv? Har du svært ved at mærke, forstå og acceptere din krop? Føler du, at dit sind driver gæk med dig, og styrer dig i retninger, som ikke løfter dig op?

Det rammer de fleste af os. Vi forsøger at håndtere det efter bedste evne. Ligge låg på. Ignorere det. Forskønne det. Dække det til. Kompensere. Støje, så der ikke er nogen, der ser det.

Når du er dømmende og ukærlig overfor dig selv, er det umulig at føle sig perfekt. Det skaber spændinger i krop og sind. Og det er ikke altid at vi bemærker det.

Overbevisninger styrer vores liv – vores tanker, følelser og handlinger. Styrer hvad vi gør med kroppen og sindet – og ikke mindst hvordan vi fortolker den.  Overbevisninger giver blokeringer. Blokeringer opstår i sindet og sætter sig i forskellige kropsdele.

Ville det ikke være dejligt at føle sig helt perfekt? Tilmeld dig her

Ved at blive bevidst om dine blokeringer, har du mulighed for at ændre på dem, og skabe det liv og den accepterende og kærlige forståelse af dig selv som helt perfekt. Det frigiver en masse energi. Du kan lære både at tune ind, lytte, forstå og snakke med din krop på en kærlig og accepterende måde.

Mit Helle og Powerful Mind har sammen skabt et 8 ugers forløb, der reducerer din indre stress, begrænsninger og frygt, og giver dig bevidsthed om dine egne indre ressourcer. Bevidsthed om, at du er helt som du skal være – helt igennem perfekt. Vi arbejder med DIN krop, DIN bevidsthed og DINE tanker.

Jeg er perfekt forløbet –  8 uger med – start 2. marts:

  • kropsbehandling og kropsbevidsthed
  • mindfulness, nærvær og bevidsthedstræning
  • lærer dig at bryde blokering, vaner og mønstre
  • finde dine indre ressourcer
  • tune ind på din egen medfødte personlige GPS

Du får:

  • 2 x individuelle BevidsthedsBerøringsbehandlinger á 1,5 time
  • 2 x individuelle personlige coaching sessions i mindfulness, nærvær og tankebevidsthed  á 1 time
  • 3 x fælles (8 – 10 pers.) personligt arbejde med støttende, inspirerende og udfordrende fælles og individuel coaching undervejs á 4 timers varighed

Normalpris kr. 5900,- kr

Lige nu Spar 1.000,- kr. Tilmeld dig her
Vi tilbyder det fulde forløb for en særlig intropris, kun 4900,- kr

Tilmeld dig her eller betal med mobilepay på 51516569 og send en mail med dine kontaktoplysninger til ls@powerfulmind.dk
Hvor: Både 1:1 individuelle behandlinger og gruppesessionerne foregår i Holistisk Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34, 4000 Roskilde.

Hvordan: 1:1 behandlinger bookes individuelt, når det passer dig. Gruppesessionerne foregår følgende mandag d. 2. marts kl. 18-22, lørdag den 28. marts kl. 10-14 og lørdag den 25. april kl. 10-14.

Om Powerful Mind:
Powerful Mind brænder for at få dig til at vokse og trives. Trives i dit privatliv, dit arbejdsliv, dit følelsesliv.  Powerful Mind arbejder med din bevidsthed, din krop og dine tanker, så du bliver dit eget stærkeste redskab til at fremme din trivsel. Med afsæt i en række effektive og praktisk tilgængelige mindfulness teknikker og principper, coacher Powerful Mind dig og sætter fokus på at træne din opmærksomhedsmuskel stor, stærk og spændstig, så det er dig, der styrer dine tanker, og ikke dine tanker, der styrer dig. Det er essentiel for frigørelsen af den kraft, kreativitet, muligheder og nærvær der findes, når du tillader dig selv at være fuldt til stede i nuet på en accepterende, ikke-dømmende måde. Når du oplever dig selv som helt ok. Ja, faktisk perfekt!

Powerful Minds ild brænder gennem Lone Steiness, som bruger sig selv og sin egen personlige erfaring som afsæt for forståelsen af kroppen og sindets betydning for det hele menneske såvel i privatlivet som i arbejdslivet. Hun har selv taget en personlig rejse af en bumlet vej som mønsterbryder ud af en børneflok på 7, et liv med karrierejob i et stærkt konkurrencebetonet miljø, nedbrud og tilbagetrækning med alvorlig stress, en indre udviklingsrejse med selvreflektion, indsigter og udsigter til et ganske anderledes liv med energi, overskud, personlig omsorg og accept – og ikke mindst lysten til at dele ud af det hele. Se også Det siger andre eller følg nærværende, tankevækkende, energi-givende indlæg på Facebook eller blog på Lev Lykkeligt.

Om Mit Helle:
Mit Helle v/HelleHermann har dybest set kun et formål, og det er at fremelske det højest mulige selvværd hos den enkelte. Men for at komme hertil er der både en opdagelsesrejse fyldt med spændende nye indsigter, og et fundament som skal mærke, at det kan reparere sig selv, og bære hvad som helst.

HelleHermann er selv på rejse. Nu er rejsen nået hertil, hvor hendes handlinger ikke længere stoppes af hendes krop. Hun er gennem mange gentagelser og meget selvrefleksion blevet klar over at kroppen blot fortæller hende, at hun lige nu er spændt eller usikker, eller 100% sikker og glæder sig helt vildt. Og hun har lært at mærke, hvad der hjælper i den aktuelle situation. Fx hjælper det at tage sko og strømper af, og bevæge fødder og ben, når hun skal holde et foredrag eller en tale. Før blev hun meget rørt, græd og stoppede. Nu tør hun lade det passere og taler videre. HelleHermann har lavet over 100 omvisninger på museer, men alligevel har hun, hver eneste gang hun skal starte en omvisning, lyst til at løbe væk. Det er simpelthen den måde, at hendes krop viser hende på, at der igen en gruppe gæster, som skal have lov at få en dyb autentisk, nærværende oplevelse gennem hendes formidling – og hun elsker det!

Meget af dette vidste HelleHermann godt, men kunne ikke sætte ord på, eller vidste ikke hvad det handlede om. Derfor har det givet indsigter og udsigter, at kunne søge viden og støtte hos andre gennem uddannelser, kurser eller behandlinger. Andre, der selv kendte til disse reaktioner, og nu var kommet forbi dette punkt på deres rejse. Andre der var rede til at dele ud af deres erfaring på en indlevende måde.

Mit Helle er lige præcis det sted, hvor HelleHermann mærker sig selv som den mest vise i sit liv. Her, hvor hun oplever sig selv om perfekt. Det sted findes i os alle – også hos dig. Se mere på www.hellehermann.dk