Your mind is powerful

powerful mind

Mange oplever at løbe fra den ene opgave tilden anden, fra det ene møde til det andet, fra den ene relation til den anden, fra krav og forventninger. En oplevelse af at være midt i en centrifuge, som gør en ør i hovedet – ja, næsten helt rundtosset, da den ikke er til at stoppe. Det kan være stressende og utilfredsstillende, men sådan behøver det ikke at være. Der findes en anden vej. En vej med fuld opmærksomhed – mindfulness.

Kommende aktiviteter 

grænserIntensivt kursus – Grænsesætning – stå stærkt i dig: 1 dags intensivt kursus i at grænsesætningens tre trin. At mærke dine egne grænser og sætte dem tydeligt er afgørende for din trivsel. Problemer med grænsesætning smitter af på tillid, respekt, nærvær, intimitet, stress, relationer, kærlighed…ja, stort set hele livet. Datoer følger.

frog lying downIntensivt kursus – Mindfulness LEVEL II:
Intensivt 1 dags kursus med fokus på at bringe en mindful tilgang ind i særlige områder af livet: Mindful Eating, Mindful Walking, Mindful Listening, Mindful Relation. Tager udgangspunkt i kendskab til mindfulness principper. Datoer følger.

Tidligere aktiviteter

156HForedrag: Fri mig fra fortiden…. om at slippe fri af barndommens mønstre, at arbejde med bevidsthed, at slippe skyld og skam. Jeg deler min historie, mine værktøjer og processer til inspiration for dig. Læs mere her.

 

 

 

 

.